Personalizeaza-ti casa cu tablourile canvas

Back to Blog

Personalizeaza-ti casa cu tablourile canvas

Spatiul de locuit influenteaza la un nivel foarte mare bunastarea oamenilor. Tocmai din acest motiv, pentru a te simti ultra confortabil acasa, trebuie sa acorzi o atentie deosebita amenajarii interioare. Decorul poate avea un efect pozitiv sau unul negativ atunci cand este ales gresit. Descopera mai jos cum iti poti personaliza casa cu tablouri canvas.

Tablourile canvas, o alegere excelenta

Atunci cand vorbim de tablouri, trebuie sa stim ca acestea nu trebuie alese la intamplare. Ele trebuie sa fie in deplina concordanta cu mobilierul din incapere precum si cu nuantele de culori alese. Tablourile frumoase arata cu adevarat impresionant in format mare. Acestea imbunatatesc semnificativ intregul aspect al incaperii. Daca optezi pentru tablouri canvas, nu uita sa alegi ceva care rezoneaza cu personalitatea ta.                                                                                                               Poti arunca o privire pe bestcanvas pentru a gasi cele mai atractive decoratiuni perete. Mai mult decat atat, daca esti in cautare de un cadou ideal pentru o persoana apropiata, un astfel de obiect decorativ este o alegere foarte buna. Fotografiile de panza arata senzational atat in living cat si in dormitor. Acestea sunt un mare plus pentru piesele de mobilier deja existente.

Detalii pe care trebuie sa le iei in considerare

Inainte de a achizitiona un tablou, este necesar sa iei in considerare unele detalii importante. Inainte de orice altceva, alege materialul in functie de incaperea pe care vrei sa o decorezi. Alegerea locului in care vrei sa pozitionezi tabloul, determina in cele mai multe cazuri, materialul folosit de catre specialisti. De exemplu, fotografiile digitale se pot transfera pe materiale precum hartia, panza, sticla, si hartia foto.                                                                                          De asemenea, ia in considerare desigul locuintei tale. Este acesta unul clasic sau contemporan? Pentru un design modern, tablourile acrilice sunt cele mai potrivite. Acestea se armonizeaza excelent cu suprafetele netede ale pieselor de mobilier. Pe de alta parte, in locuintele cu interior clasic, se potrivesc foarte bine tablourile realizate din sticla acrilica.

Alege un tablou canvas cu propria fotografie

Daca iti doresti in locuinta ta un tablou canvas de calitate cu propria fotografie, atunci este esential sa acorzi o atentie deosebita calitatii imaginii si rezolutiei acesteia. Cel mai bine este sa optezi pentru o valoare de pana la 6 megapixeli. Specialistii recomanda ca numarul de pixeli sa fie mai mare atunci cand aparatul foto cu care se face fotografia este unul de calitate superioara. Retine ca o fotografie cu multi pixeli care a fost facuta cu un obiectiv foto slab nu va arata niciodata bine in format mare.

Atunci cand te decizi asupra imaginii pentru tablou, ia in considerare locatia si spatiul. Fotografiile mici nu isi vor indeplini niciodata scopul daca vor fi amplasate in spatii mari, libere. Conditiile de iluminare joaca si ele un rol extrem de important in alegerea unei imagini. Tonurile inchise au intotdeauna nevoie de luminozitate mare.

Locuinta ta se va transforma intr-un spatiu primitor si personalizat doar daca adaugi elemente care te reprezinta si care au o semnificatie aparte pentru tine. Tocmai din acest motiv ar trebui sa alegi intotdeauna piese decorative reprezentative pentru tine si membrii familiei. Astfel, rezultatul va fi unul excelent.

Share this post

Back to Blog
OFERTA LUNII: Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 198 achitate cu cardul bancar
+