Tablou foto 21x29cm(A4) personalizat cu 13 fotografii

placeholder

Tablou foto 21x29cm(A4) personalizat cu 13 fotografii

Tablou foto 21x29cm(A4) personalizat cu 13 fotografii

35 lei

In stoc
0 out of 5

35 lei

Categorie:

Descriere

Aniversarea unui prieten drag este unul din acele momente speciale din timpul anului care va fi sarbatorit fara dar si poate cu mare fast, iar pentru a-l marca in mod deosebit trebuie sa incepi din timp cautarea unui cadou pe masura. Si pentru ca stim cu totii cat de greu este momentul alegerii, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iei in considerare faptul ca un cadou scump nu inseamna neaparat un cadou frumos. De aceea, criteriile dupa care ar trebui sa te ghidezi sunt simplitatea si valoarea sentimentala care se vor reflecta in daruirea unui tablou foto personalizat colaj.

Ceea ce trebuie sa stii despre acest gen de tablou este faptul ca se realizeaza intr-un mod calitativ garantat cu scopul de a deveni cea mai frumoasa amintire pentru persoana careia il vei oferi.

Un alt aspect important este legat de design-ul tabloului care se asorteaza perfect cu orice mobilier al casei si in functie de preferintele fiecaruia poate fi asezat pe noptiera sau agatat pe perete. In ceea ce priveste colajul care va fi frumos inramat, acesta va fi format dintr-un numar de 13 fotografii care vor fi printate la o calitate premium

100% PRODUSE PREMIUM
Tablourile sunt prelucrate manual şi verificate cu atenţie înainte de a fi livrate

Canvas 100% ECOLOGIC
Canvas-ul pe care-l folosim este 100% durabil, avand o textura special înălbită pentru o claritate maximă a printului

PRINT CU LATEX
Datorită cernelii profesionale tip latex, tablourile sunt rezistente la raze UV, iar rezistenţa la decolorare este de peste 40 de ani

 LEMN NATURAL
Şasiul pe care este întinsă pânza este de lemn uscat şi prelucrat, cu o grosime de 2 cm

 

DREPTURI DE AUTOR
Best Canvas foloseste imagini si articole text din surse freeware  sau libere de comercializare ori cu acordul proprietarilor si partenerilor .

INTRETINERE CANVAS
Stergerea de praf a tablourilor canvas se va face cu o carma moale uscata. Nu folositi o carpa cu solventi.

Printuri de calitate fotografica.

Imprimate cu cerneala pigment, pentru stabilitate in timp.

Solutia pentru orice imprimare exigenta, fotografica.

CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR

Majoritatea produselor comercializate pe site sunt PERSONALIZATE in functie de cerintele clientului.

Conform OUG 34/2014, art 16, c), produsele personalizate nu pot fi returnate.

NU SE POT RETURNA urmatoarele categorii de produse:

a) Produsele executate dupa specificatiile consumatorului;

b) Produsele distinct personalizate;

c) Produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Returnarea este acceptata doar in situatia in care produsele prezinta defecte din fabrica, neconcordanta majora in tiparire fata de macheta sau diferente majore de culoare fata de descrierea pe site a produselor. Daca sunt nelamuriri legate de culoarea produselor, clientul va solicita in scris sau telefonic lamuriri suplimentare sau va opta pentru expedierea unei mostre fizice.

Returnarea se face doar dupa informarea (in scris sau telefonica a comerciantului si dupa prezentarea unor dovezi, daca este cazul, prin e-mail).

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Daca se opteaza pentru schimbarea produsului, clientul are obligatia de a ne expedia produsul defect (doar prin curierat rapid) cu achitarea costului de transport aferent. Ulterior i se va trimite produsul nou ales.

Conform legislatiei in vigoare, clientul are dreptul de a returna produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Va rugam sa verificati imediat ce ati primit coletul produsele primite (numarati toate elementele componente ale invitatiilor, daca este cazul) si sa ne informati asupra intentiei dvs de returnare sau asupra problemelor constatate in maxim 3 zile lucratoare.

Singurele costuri ce vor cadea in sarcina cumparatorului sunt cheltuielile cu transportul produselor returnate.

Contravaloarea comenzii va fi returnata in termen de maxim 14 de zile lucratoare, prin transfer bancar in contul clientului, incepand cu ziua urmatoare primirii returului.

Pentru a te asigura ca tabloul pe care urmeaza sa-l comanzi se va incadra exact asa cum doresti, iti recomandam sa masori inainte suprafata peretelui. De asemenea, consulta ghidul nostru de marimi de mai jos.

OFERTA LUNII: Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 198 achitate cu cardul bancar
+