Un tablou Canvas- cadoul ideal de casa noua

Back to Blog

Un tablou Canvas- cadoul ideal de casa noua

In foarte multe tari se practica frumosul obicei de a darui un cadou, atunci cand prietenii sau rudele te invita sa iti arate noua locuinta pe care si-au achizitionat-o, dar pe cat de frumos este acest gest, pe atat de greu poate fi sa gasesti cadoul ideal.

Astfel, pentru a evita oferirea unui cadou traditional de genul electrocasnicelor sau lenjeriilor de pat, mai bine ii surprinzi pe cei dragi cu o decoratiune autentica care nu se va demoda niciodata si anume, un tablou de tip Canvas.

Cu un asemenea cadou nu poti da gres, deoarece la momentul actual reprezinta una dintre cele mai moderne opere de arta. Ceea ce face tabloul Canvas sa fie atat de special, este faptul ca imaginea aleasa poate fi imprimata pe panza sau bumbac. Mai mult de atat, ai la dispozitie varianta de a opta pentru un tablou multicanvas, unde poza poate fi impartita in mai multe tablouri sau poti alege realizarea acestuia si cu un intreg colaj de fotografii.

Cat despre alegerea imaginii care va fi inramata ai doua optiuni: in cazul in care cunosti foarte bine persoana careia urmeaza sa ii oferi tabloul, ai avantajul de a alege un lucru care stii sigur ca ii va fi pe plac, precum peisaje din natura, animalute de companie sau chiar ceva abstract, insa in cazul in care nu esti sigur si exista riscul sa ii displaca tabloul, alege mai bine o fotografie personala in care sa apara singura sau chiar alaturi de tine.

Tabloul canvas este ideal pentru o casa noua, deoarece se potriveste de minune design-ului interior, dar nu numai, acesta putand fi folosit si pentru design-ul exterior, aducand un aer deosebit, de pilda, in gradina din curte si chiar o nota de eleganta. Peretii unei locuinte nu trebuie sa fie niciodata goi si tocmai de aceea, oferirea unui tablou canvas cu ocazia mutarii unei persoane dragi intr-o casa noua este alegerea perfecta.

Share this post

Back to Blog
You've just added this product to the cart:

IN PERIOADA 13 - 24 IULIE 2024 - MAGAZINUL NOSTRU ESTE INCHIS - PUTETI PLASA COMENZI INSA VOR FI ONORATE DUPA ACEASTA DATA